Reimagine

exhibition | by Martin Thaulow

(In Danish)

Fotoudstillingen REIMAGINE i Nexø Havn er et aftryk af verden. Det er et vindue til fortiden og samtidig et statement i forhold til den politik, som føres på flygtningeområdet i dag. Fotograf Martin Thaulow har gennem mere end 6 år beskæftiget sig indgående med flygtningekrisen og har været på mere end 42 rejser i udlandet for at portrættere og dokumentere mennesker på flugt og deres vilkår. Portrætter af syriske flygtninge fra mange af disse rejser indgår i udstillingen på Bornholm.

Foredrag og rundvisninger i udstillingen.
gratis rundvisning i udstillingen 18. & 19. oktober. Begge dage kl. 14.00
Øvrig info

Målet med udstillingen er at perspektivere, give indsigt og skabe dialog lokalt, nationalt og internationalt. Samtidig er der et mål om at sætte fokus på den foresatte krise på Middelhavet, hvor folk risikerer livet eller drukner når de forsøger at komme til Europa. Det i en skala på højde med, hvad vi så tilbage i 2015.


Fotoudstillingen REIMAGINE indgår i det EU finansieret forskningsprojektet “From TEARs to AID” ved European Research Centre on Migration and Ethnic Relations (ERCOMER) ved Ytrecht Universitet, hvor der specefik vil blive indsamlet data fra udstillingen til forskningsprojektet.

Thanks for your time!
REQUEST An exhibition or an artist talk by Thaulow
Request